De ce sa devii membru Ecouri Verzi?

Pentru că împreună putem face diferența. Poate că avem pasiuni în comun, poate că împărtășim aceași viziune despre cum ar trebui sa fie protejată natura în România, poate că lucrăm pentru obiective similare. De ce să nu încercăm mai mult cu toții? Într-o asociație 1 + 1 e mai mult decat 2!

Pentru că e distractiv să fii membru Ecouri Verzi. Ieșim în drumeții sau ture montane vara sau iarna, de o zi sau o săptămână, cu cortul, la cabană sau pensiune, cu copiii sau doar între noi, cei mari, pe bicicletă sau pe schiuri, în țară sau în străinătate. Cunoaștem mereu oameni noi prin acțiunile de voluntariat pe care le organizăm. Avem seri în care ne întâlnim să facem o pizza împreună , ieșim la o bere sau un suc, organizăm proiecții de fotografii de la munte, jucăm jocuri de societate.

În plus, ai și avantaje ca membru al asociaței noastre. Detalii aici.

Înscrierea este simplă. Vii la una dintre întâlnirile sau activitățile noastre să ne cunoaștem și completezi pe loc formularul de înscriere. Sau poți te înscrii online ori să descarci și completeazi formularul de mai jos. Îl trimiți la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . În cel mai scurt timp, dacă nu suntem la munte, o să îți răspundem. Orice variantă de înscriere alegi, avem nevoie de o copie după CI și o fotografie de a ta.

Nu uita sa citești Statutul Asociației Ecouri Verzi înainte să te înscrii.

 

Coaliţia pentru Mediu
Asociația de Ecoturism din România
Reţeaua Naţională de Dezvoltare Rurală
Coaliţia ONG Natura 2000 România
CEEweb for Biodiversity
Youth and Environment Europe
Carpathian EcoRegion Initiative
Grupul de lucru petru Turism Sustenabil al Convenţiei Carpatice
Cora Cluj-Napoca / Cora Lujerului București
Cabana Bârcaciu
Atta
eMont
Nootka
Serviciul Public Judeţean Salvamont Sibiu
Clubul Montan Apuseni
Fundaţia Potaissa
Techsoup România
Serviciul Public Județean Salvamont Alba
Am avut -510942- vizitatori. Multumim!