Aniversare 4 ani Clubul Naturii

Aniversare 4 ani Clubul Naturii

Ce repede trece timpul! Nu-i așa? Iată-ne întorcând o nouă filă a calendarului și am ajuns pe 19 februarie. Poate vă întrebați de ce e specială această zi de 19 februarie? Pentru că e o zi aniversară, o zi în care Clubul Naturii împlinește 4 ani, o zi în care îi sărbătorim pe micii membrii ai Clubului, care ne-au fost alături în marea noastră călătorie prin tainele naturii, învățând jucîndu-se, despre natură și ocrotirea acesteia.

Aniversarea a avut loc în spațiul de joacă al hipermarketului Cora și într-una din sălile din galerie. Zece elevi de la Liceul Emil Racoviță, deveniți astăzi artiști voluntari și fiind dotați cu o recuzită completă – decor, măști, costume, topoare, drujbe, au dat viață scenetei educativ-interactive „În pădure”, scenetă dedicată copiilor de la Clubul Naturii.

După scenetă, cei 28 de copii, prezenți la aniversare, vădit emoționați, nerăbdători, agitați și entuziasmați au așteptat cu sufletul la gură sosirea deliciosului tort aniversar. Ce gustos! Imediat degetele s-au umplut de frișcă :)

Copiii s-au jucat și s-au bucurat de aniversare.

Mulțumim, pe această cale, părinților pentru susținere, elevilor din clasa a XI a de la Liceul Emil Racoviță, pentru interpretarea scenetei „În Pădure” și colegilor noștri animatori pentru natură. Toate acestea nu ar fi putu avea loc fără sprijinul, implicarea și tortul aniversar oferite de hipermarketul Cora Cluj.

Ultima actualizare (Joi, 21 Februarie 2013 09:06)

 

Coaliţia pentru Mediu
Asociația de Ecoturism din România
Reţeaua Naţională de Dezvoltare Rurală
Coaliţia ONG Natura 2000 România
CEEweb for Biodiversity
Youth and Environment Europe
Carpathian EcoRegion Initiative
Grupul de lucru petru Turism Sustenabil al Convenţiei Carpatice
Cora Cluj-Napoca / Cora Lujerului București
Cabana Bârcaciu
Atta
eMont
Nootka
Serviciul Public Judeţean Salvamont Sibiu
Clubul Montan Apuseni
Fundaţia Potaissa
Techsoup România
Serviciul Public Județean Salvamont Alba
Am avut -519848- vizitatori. Multumim!