Redirecționeaza 2% către Ecouri Verzi

Susține refacerea potecilor montane.
Ajută-ne să păstrăm educația pentru natură gratuită pentru copii,
Contribuie la Harta Verde Cluj-Napoca,
Redirecționeaza 2% din impozitul pe venit către Ecouri Verzi !


Nu te costă nimic! Conform Codului Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea să direcţioneze 2% din impozitul pe veniturile obţinute în anul 2012 către o entitate nonprofit. Este foarte simplu. Descarcă formularele de mai jos, care sunt deja completate cu datele de identificare Ecouri Verzi și urmează instrucțiunile.

Pentru orice întrebare sau dacă putem să te ajutăm, nu ezita să ne suni la 0745397655, să ne scrii un mesaj la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ori să ne lași un mesaj pe Facebook.

Redirecţionează 2% din impozitul pe venit pentru conservarea naturii! NU TE COSTĂ NIMIC! Dacă nu o folosești, suma respectivă rămâne statului.

DETALII despre cum poţi direcţiona această sumă către Ecouri Verzi:

Dacă ai obţinut venituri numai din salarii, folosește fomularul 230

Completează, tipărește şi semnează formularul „Cererea privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual" (formularul 230).

Completează cu datele exact ca în cartea de identitate, inclusiv inițiala tatălui.

Nu trebuie să completezi nici o dată calendaristică.

IMPORTANT! Nu uita să semnezi.

Nu este necesar să indici suma care o directionezi către Ecouri Verzi, această sumă va fi calculată automat de Administrația Financiară în funcţie de impozitul pe venit plătit deja de tine.

Pe acest formular sunt trecute deja datele care indică Ecouri Verzi ca beneficiar al sumei de 2% din impozitul plătit de tine. Dacă ai deja formularul de altundeva, te rugăm să-l completezi cu datele următoare:

Denumire entitate nonprofit: ASOCIAŢIA ECOURI VERZI

Cod de identificare fiscală a entităţii nonprofit: 21484426

Cont bancar (IBAN): RO60BRDE130SV53942441300

Trimite formularul 230 completat şi semnat de tine la Administraţia Financiară de care aparţii, confirm adresei de pe cartea de identitate, până la data de 15 mai 2013. Poţi trimite documentele prin poştă, cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau să le depui personal, la registratura Administraţiei Financiare de pe raza localităţii de domiciliu (domiciliul aşa cum este specificat în CI/BI).

Dacă ai PFA sau ai obţinut venituri din salarii şi/sau activităţi independente, folosește formularul 200

Oricum aveţi obligaţia legală să depuneţi la administraţia financiară o declaraţie privind veniturile dvs. Pe aceeaşi declaraţie puteţi indica şi direcţionarea a 2% din impozitul dvs. către Ecouri Verzi. Pentru aceasta:

Completaţi, tipăriţi şi semnaţi formularul "Declaraţia specială privind veniturile realizate" (formularul 200).

Nu este necesar să indici suma care o direcţionezi către Ecouri Verzi, această sumă va fi calculată automat de Administrația Financiară în funcţie de impozitul pe venit plătit deja de tine. Pe acest formular sunt trecute deja datele care indică Ecouri Verzi ca beneficiar al sumei de 2% din impozitul plătit de tine. Dacă ai deja formularul de altundeva, te rugăm să-l completezi cu datele următoare:

Denumire entitate nonprofit: ASOCIAŢIA ECOURI VERZI

Cod de identificare fiscală a entităţii nonprofit: 21484426

Cont bancar (IBAN): RO60BRDE130SV53942441300

Trimite formularul 200 completat şi semnat de dvs. (împreună cu formularul 230, dacă ești şi salariat) la Administratia Financiară de care aparţii, până la data de 15 mai 2013. Poţi trimite documentele prin poştă, cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau să le depui personal, la registratura Administraţiei Financiare de pe raza localităţii de domiciliu (domiciliul aşa cum este specificat în CI/BI).

Dacă ai depus deja declaraţia 200, fără să fi bifat căsuţa care permite redirecţionarea a 2%, poţi să retrimiţi formularul, bifând căsuţa "declaraţie rectificativă" (pe prima pagina a formularului, în dreapta, sus) şi completând apoi toate datele necesare, conform indicaţiilor de mai sus. Administraţia Financiară va lua în considerare ultimul formular trimis.

Ultima actualizare (Duminică, 22 Februarie 2015 11:21)

 

Coaliţia pentru Mediu
Asociația de Ecoturism din România
Reţeaua Naţională de Dezvoltare Rurală
Coaliţia ONG Natura 2000 România
CEEweb for Biodiversity
Youth and Environment Europe
Carpathian EcoRegion Initiative
Grupul de lucru petru Turism Sustenabil al Convenţiei Carpatice
Cora Cluj-Napoca / Cora Lujerului București
Cabana Bârcaciu
Atta
eMont
Nootka
Serviciul Public Judeţean Salvamont Sibiu
Clubul Montan Apuseni
Fundaţia Potaissa
Techsoup România
Serviciul Public Județean Salvamont Alba
Am avut -519847- vizitatori. Multumim!